COVID 19 – Vi hjälps åt

Mitt Möllans arbete för att minska smittspridning. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att förhindra trängsel och minimera risken för smittspridning.

Vi gör det vi kan för att huset ska vara så säkert som möjligt för de som jobbar här och våra kära besökare. Vi har en löpande dialog kring hur vi på bästa sätt kan följa och implementera de rekommendationer och restriktioner som kommer från FHM och ta så mycket ansvar för situationen som är möjligt. 

Det vi har gjort för att säkra gallerian är bland annat: 

– Tydligt skyltat upp maxantal besökare i galleria, foodcourt och inne i varje individuell butik. Märker du att det är lite trångt, kom gärna tillbaka lite senare.

– Minskat antal sittplatser samt skyltat upp så att sällskap om max 4 sitter tillsammans i foodcourten med ett avstånd om minst en meter mellan sällskapen. Det är även skyltat för att säkra att vi inte glömmer oss när vi står i ev. kö.

– Tillgängliggöra handsprit i huset 

– Pratat med våra vänner på städbolaget för att tillsammans säkerställa att vi gör det vi kan

– Skyltat upp för att påminna besökande att följa FHMs riktlinjer, hålla avstånd och visa hänsyn till varandra 

– Stängt av sittsektioner för att människor inte ska samlas på Mitt Möllans torgyta 

– Många aktörer i huset har utvecklat sina verksamheter till utökad take away, webbhandel och annat. Följ dem i sociala medier för mer info om hur du t.ex. kan ringa in eller beställa via app / hämta upp mat eller köpa kläder eller saker online.

Vi behöver din hjälp också, för allas skull. Som vi har vant oss vid att följa Nationella allmänna råd och rekommendationer för att minska spridningen av covid-19, t.ex. genom att vara extra noga att tvätta händerna och hålla god handhygien, håller avstånd och självklart stannar vi alla hemma om vi känner oss det minsta sjuka. 

– Planera gärna ditt besök hos oss och hos andra för att undvika risk för trängsel. Klockan 14 – 17 är det lite lugnare i gallerian.

– Vara uppmärksam på skyltning och följa de instruktioner som finns i huset.

Håll dig uppdaterad på Folkhälsomyndigheten

Har du några frågor finns vi här för dig. Tack för ditt stöd till lokala småföretagare <3

Maila oss om du har några frågor eller input till oss.