Evenemang

Mitt Möllan är den personliga gallerian. Här kan du shoppa roligt och hållbart från lokala kreatörer, designers och hantverkare. I vårt hus på Claesgatan 8 har vi även ofta olika evenemang, både de som vi arrangerar själva och de som nya och gamla vänner arrangerar hos oss. Det kan vara allt från konstutställningar, mat- eller dryckesfestivaler eller loppisar.

Vill du vara med på något av de evenemang som vi arrangerar under 2023 så hittar du info samt länkar till intresseanmälan för de individuella evenemangen nedan. Observera att intresseanmälan ej är bindande och du kommer att ha möjlighet att ändra det du skickar till oss nu, vi kontaktar dig när det närmar sig och tar dialogen vidare därifrån. Observera att det endast är via dessa länkar som du kan göra intresseanmälan till oss.

Tack för visat intresse! Vi ses snart på Mitt Möllan <3

Kollektivutställning under Malmö Gallerihelg 2023

Konstfrämjandet Skåne och Malmös mångfacetterade konstscen bjuder in allmänheten till ännu en version av årets främsta konsthändelse, Malmö Gallerihelg. Gallerihelgen erbjuder konstupplevelser med en spridning på tre dagar, och skapar möjlighet till festkväll med senare öppettider på fredagen.

På Mitt Möllan är huset fullt av konst under de här dagarna, 23-24 september, det har blivit lite av en tradition det med de senaste åren. Ett självklart stopp under rundan på Möllevången. Konst, musik, mat, hygge, the usual! 

Även i år så kommer vi att bjuda in fristående konstnärer att ställa ut tillsammans under samma tak under Mitt Möllans Kollektivutställning. Vill du också ställa ut? Då är ett bra första steg att skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig när det närmar sig. 

Viktiga datum; anmäl dig senast mån 21 aug, vi ger besked senast fre 25 aug. 

INTRESSEANMÄLAN – KOLLEKTIVUTSTÄLLNING GALLERIHELGEN

Höstmarknad 30 sep – 1 okt

Helt ny marknad på Mitt Möllan! Ni är många som ber oss arrangera fler marknader under året och nu tänkte vi testa att arrangera en höstmarknad på Mitt Möllan sista helgen i september. Profilen liknar vår/ julmarknaderna i huset med fokus på rolig och kreativ design i olika former.

Viktiga datum; anmäl dig senast mån 21 aug, vi ger besked senast fre 25 aug.

INTRESSEANMÄLAN – HÖSTMARKNAD 2023

Julmarknaden 2-3 december

En institution i Malmö under julsäsongen. Marknaden har ett brett utbud av lokala hantverkare och designers. Ett hejdundrade evenemang populärt bland både besökare och utställare. Huset fylls till bristningsgränsen av favoriter från tidigare år samt spännande nykomlingar.

Kostnad: 1000 sek ink. moms/ bord

Viktiga datum; anmäl dig senast mån 16 okt, vi ger besked senast 18 okt.

INTRESSEANMÄLAN – JULMARKNAD 2023

Har du ytterligare frågor läs mer på mittmollan.se/marknad eller kontakta oss via info@mittmollan.se!