Evenemang

Mitt Möllan är den personliga gallerian. Här kan du shoppa roligt och hållbart från lokala kreatörer, designers och hantverkare. I vårt hus på Claesgatan 8 har vi även ofta olika evenemang, både de som vi arrangerar själva och de som nya och gamla vänner arrangerar hos oss. Det kan vara allt från konstutställningar, mat- eller dryckesfestivaler eller loppisar.

Vill du vara med på något av de evenemang som vi arrangerar under 2023 och 2024 så hittar du info samt länkar till intresseanmälan för de individuella evenemangen nedan. Observera att intresseanmälan ej är bindande och du kommer att ha möjlighet att ändra det du skickar till oss nu, vi kontaktar dig när det närmar sig och tar dialogen vidare därifrån. Observera att det endast är via dessa länkar som du kan göra intresseanmälan till oss.

Tack för visat intresse! Vi ses snart på Mitt Möllan <3

Julmarknaden 2-3 december

En institution i Malmö under julsäsongen. Marknaden har ett brett utbud av lokala hantverkare och designers. Ett hejdundrade evenemang populärt bland både besökare och utställare. Huset fylls till bristningsgränsen av favoriter från tidigare år samt spännande nykomlingar.

Intresseanmälan: Stängd för i år.

Har du ytterligare frågor läs mer på mittmollan.se/marknad eller kontakta oss via info@mittmollan.se!

Facebookevent Julmarknaden

2024

Kollektivutställning under Malmö Gallerihelg 2024

Konstfrämjandet Skåne och Malmös mångfacetterade konstscen bjuder in allmänheten till Malmö Gallerihelg. På Mitt Möllan brukar huset vara fullt av konst under de här dagarna, det har blivit lite av en tradition det med de senaste åren. Ett självklart stopp under rundan på Möllevången. Konst, musik, mat, hygge, the usual! 

Även 2024 så planerar vi att bjuda in fristående konstnärer att ställa ut tillsammans under samma tak under Mitt Möllans Kollektivutställning. Är du eventuellt intresserad av att ställa ut. Skriv in dig på maillistan nedan så skickar vi info när det närmar sig.

LÄNK: HÅLL MIG UPPDATERAD OM GALLERIHELGEN

K-reamarknad på Mitt Möllan 2 mars 2024

Äntligen en rea för kreatörer! Och en chans för alla oss som vill fynda handgjorda godbitar.

En kreativ rea! En möjlighet för konstnärer, designerns och makers att rea ut sina alster, sälja andra sortering och rensa i sina lager och ateljéer.

Lördag 2 mars : kl 12-17

Vill du vara med sälja?

LÄNK: INTRESSEANMÄLAN K-REAMARKNAD