Oktoberfest på Mitt Möllan

Oktoberfest on our mind 

Kan en oktoberfest finnas på en bucketlist? Ja om du frågar oss! Vårt lilla team har jobbat med Mitt Möllan i ca sju år och har under hela den tiden fantiserat om en oktoberfest. Hur skulle det kunna se ut på Mitt Möllan? Det skulle vara lokalt såklart, hantverket ska ju vara där givetvis och självfallet något udda/ oväntat.

Delar du vår fascination för att pumpa Oompah Oompah, stora mängder bira, pils, och bärs (både med och utan alkohol naturligtvis) samt kalorimaxade tilltugg? I så fall föreslår vi att du genast bokar in lördagen den 28 oktober för då är det äntligen dags för OKTOBERFEST PÅ MITT MÖLLAN. 

För att det här ska bli en riktigt härlig folkfest i världsklass tar vi hjälp av Mitt Möllans kompis Rodrigo från Matcoma. För om det är någon som kan god mat, dryck plus gött häng, så är det han. We love you!

Här kommer den korta versionen:

OKTOBERFEST PÅ MITT MÖLLAN 

– Claesgatan 8

– 28 oktober 

– Kl. 14-22

– 10 st Lokala bryggerier (presenteras individuellt)

– 100% hygge

– Gratis entré