Utställningssida Julmarknad 2022

Vad roligt att du vill vara med på Mitt Möllans Julmarknad!

Du har tillgång till denna sida för att du är bekräftad utställare på årets marknad. Vi vet att det är lite matig information men vi hoppas att vi kan svara på alla dina frågor. Något du saknar? Kontakta oss gärna på info@mittmollan.se (vi ser gärna att du skapa ett nytt mail märkt Jul 2022 samt ditt namn i all korrespondens med oss. Det är så lätt att missa mail i trådar). Tack!

Kommunikationsmaterial från dig

Vi har ju fått lite underlag från dig med text och länkar, toppen tycker vi! Skicka gärna ett par bilder till oss som du tycker verkligen speglar det du kommer att sälja på marknaden och vad som gör just dig unik! Hjälp oss genom att märka din mapp eller dina filer med Jul2022 – Ditt företagsnamn.

Då det är många utställare så hoppas vi att ni kan hålla er till bilder som väger max ca 2 MB styck, de ska endast användas på webben och behöver inte vara så högupplösta.

Avtal

Alla som ställer ut måste skriva på ett avtal med oss. Det är absolut inget konstigt, bara så att vi har ett spår av vem som hyrt och att säkerställa att ni godkänt villkoren. Läs gärna igenom innan marknaden så att du snabbt kan skriva på detta i samband med registrering.

Tider

Lördag 10 dec 

Anmälan samt Uppmontering utställare via entré Bangatan kl 9-12

Marknad öppen för allmänheten kl 12-17

Avslut och stängning kl 17-18 

Söndag 11 dec 

Uppstart via entré Bangatan kl 11-12

Marknad öppen för allmänheten kl 12-17

Avslut och nedmontering kl 17-19 

Gallerian låses och larmas kl 19

Lösenord Wi-Fi