Julmarknad på Mitt Möllan 10-11 december!

Självklart blir det julmarknad på Mitt Möllan i år igen! Tillfälle att samla så många fantastiska hantverkare och kreatörer under samma tak och bjuda in till en helg tillsammans med alla härliga besökare är ju det bästa vi vet. Hygge blir det vänner, 10-11 december går marknaden av stapeln.

Jag vill ställa ut på marknaden

Underbart! Den här informationen är riktad till dig som är intresserad av ställa ut på Mitt Möllans julmarknad 2022. Nedan lite kort om marknaden, när vi gjort urvalet av utställare så kommer ett matigt mail med massor av information skickas till dig med allt du behöver veta. 

 

När är marknaden?

Årets julmarknad kommer gå av stapeln lördag och söndag, 10-11 december kl 12-17 båda dagarna. 

 

Var är marknaden?

Som vanligt kommer marknaden vara på plats inne på Mitt Möllan, Claesgatan 8 i Malmö.

 

Hur anmäler jag mig?

All intresseanmälan sker via formuläret nedan, där och endast där sker anmälan. Du behöver skicka in din information via formuläret senast måndag den 24 oktober. 

 

Vad kostar det att sälja?

Grundpaket 1000 sek ink. moms.
Inkluderar enklare marknadsbord (ca 60*120 cm )och en pall

 
Fick jag plats?

Intresset för att sälja på marknaderna på Mitt Möllan brukar vara väldigt stort. Platserna är begränsade och målet är att ha en toppenmix mellan erfarna marknadsrävar och nya stjärnor. Det gör att vi tyvärr måste säga nej till en del som anmält sitt intresse. 

Då vi kommer att göra urval löpande så kommer alla att få besked om de kommit med eller inte senast den 26 okt så avvakta gärna tills dess med ev frågor till oss. 

Om du kommit med i urvalet så får du ett matigt mail med en massa info om marknaden. Där får du även info om hur du betalar för att säkra din plats på julmarknaden 2022. 

Så kul att ni är så många som är intresserade redan nu, vi är såå glada och peppade!! 

INTRESSEANMÄLAN JUL 2022