Nya, kreativa hyresgäster på Mitt Möllan

Vi är så glada att vi har många nya, spännande hyresgäster. Bara under oktober-november öppnar fem nya verksamheter i gallerian! Kom förbi och lär känna Mitt Möllans nya, kreativa aktörerna.

 

Witchcraft and Tattoos

Tatueringsstudio

Välkommen till Witchcrafts And Tattoos, den vänliga tatueringsstudion. Hela verksamheten, från lokal till motiv och material, genomsyras av Jonnas sprudlande person och starka sociala patos. På Witchcrafts And Tattoos råder en total nolltolerans mot rasism, sexism, homo- och transfobi.

Jonna Tunander sätter ett stort värde på att skapa tatueringar med bärarens personlighet som utgångspunkt. Med ockult symbolik och influenser från ornamentik och art nouveau i en neotraditionell stil jobbar hon såväl med stora motiv i sprudlande färg som små, symmetriska bilder i svart och dotwork.

Kontakt: witchcraftsandtattoos@gmail.com

 

 

Note to Self Studio/Textilköket

Designer, mönsterkonstruktör och produktutvecklare Tania Garcia Olmedo

Note to Self Studio/Textilköket är en textil idéverkstad där vi tillsammans kan utveckla och formulera din personliga stil och skapa unika plagg åt dig.  Det viktiga för mig som designer är samspelet mellan personen och plagget, och mitt syfte är att lyfta fram kundens personlighet genom olika designverktyg.

Samtidigt är studion ett textilkök som kommer att erbjuda en plats för andra designers och textilhantverkare för att utveckla produkter i liten skala. Studion har fokus på hållbarhet, lokal produktion, integration och hantverkstraditioner.
Mer information: www.notetoselfstudio.com

Kontakt: tania@notetoselfstudio.com

 

 

Boogsan Publishers

Afrikanska böcker för barn och vuxna

Mohamud Nassir

Hos Boogsan Publishers hittar du böcker till både barn och vuxna.

Kontakt: manaasir@hotmail.com

 

 

M-alefbookstores

Arabiska böcker

Mona Alattar

På M-alefbookstores hittar du böcker och annat till både barn och vuxna.

Kontakt: arabicbooks@gmail.com

 

 

Lådan

Kafé

Oscar Klarén

Lådan är en finurlig brygd-verkstad stående mitt i Mitt Möllan där det söta i skafferiet serveras. Växla mellan vegandesserter och overnight oats – ta en kaffe eller smaka av lådans bästa teer.

Kontakt: oskar.klaren@gmail.com

 

 

Snart kommer dessa nya hyresgäster återfinnas med egna, fina sidor under rubriken Butik

Läs mer om dessa nya etableringar i Sydsvenskan.

Foton av: Hussein El-Alawi, Sydsvenskan