Rykande färska dumplings när Pin Pin öppnar portarna på Mitt Möllan 

Den här veckan öppnar Pin Pin Dumpling inne på Mitt Möllan. Redan onsdag 8 november är det smygöppning. Bakom den nya restaurangen står Binh Trinh och hennes familj som också driver Bao Bao inne på Mitt Möllan. 

Det finns så mycket fantastiska dumplings utanför Asien, runt om i Europa men i Malmö är det inte lika vanligt. Nu när hösten kommer så passar det perfekt med hemgjorda dumplings berättar Binh som själv viker de vackra knytena.

Hos Pin Pin kan du handla dumplings med svamp (veg) eller kött och räkor (fläsk från Österlen) som kommer i både ångkokt, stekt och friterad variant, till det kan du beställa dumplingsoppa, wontonsoppa med äggnudlar eller någon av restaurangens sidorätter. För att få in lite extra hetta i rätterna kan du tillsätta hemgjord chilisås eller hemgjord chilipasta, allt gjord på plats på Möllan. 

– Våra kryddningar är inspirerat av Sichuan, den provins i västra Kina som mina farföräldrar kom ifrån, det är syrligt och starkt, väldigt mustigt och gott fortsätter Binh. 

Pin Pin Dumpling öppnar denna vecka på foodcourten på Mitt Möllan. Det finns möjlighet att äta på plats eller ta med hem. Perfekt för mysig kvällsmiddag. De har fullständiga rättigheter och har öppet: Mån -fred 11-20, lör 11:30-17 (köket stänger 30 minuter innan). 

Instagram @pinpin.dumpling
Pin Pin Dumpling företagssida Mitt Möllan