Välkommen på film & samtal med Ifema filmfestival på Mitt Möllan 12 april

Ifema – Filmfestivalen som krossar patriarkatet – en filmvisning i taget. 

Som en del i festivalens särskilda fokus på Kina i år visar vi FALLEN FLOWERS, THICK LEAVES. I denna varma film pratar kvinnor öppet om lust, sex, tabun och skam, om att vara gift med en man som en inte älskar, att vara lesbisk och att hitta acceptans, om nyvaken feminism och om de som i fullständig desperation över sitt ”misslyckade” kärleksliv bestämmer sig för att gå i kloster. Om frågor och känslor som rör kvinnor i Kina men också kvinnor globalt.

Efter filmen bjuder vi in till ett samtal mellan fyra geniala kvinnor som alla på olika sätt arbetar med frågorna som filmen berör.

Moderator
SAGA ALM MÅRTENSSON Sexolog och KBT-terapeut. Har arbetat inom bland annat primärvård och psykiatri samt besvarat frågor som sex och relationer i radio och press.

Deltagare
MARIA MAUNSBACH Journalist, poet och författare. Har tidigare jobbat som programledare för radioprogrammet Ligga med P3 och är känd för sitt briljanta Instagram-konto (@mariamaunsbach). Är nu aktuell med hyllade debutromanen Bara ha roligt om den moderna kärlekens spelregler. 

TEODORA DIDOVA Sexolog, socionom och coach, med mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med människor. Sitter även i RFSU Malmös styrelse samt genomför en studie om sexuell hälsa och risker vid nya sexuella kontakter bland medelålders kvinnor. Läs mer påwww.didova.se

CAMILLA LARSSON Socionom och sexolog som tidigare har arbetat länge inom socialt arbete och nu doktorerar om sexuell hälsa och kvinnlig omskärelse bland unga. Är även Ligga med P3s nuvarande eminenta radiosexolog och svarar på lyssnarnas alla möjliga frågor och sex och relationer.

NÄR? 12 april 18:00
VAR? Mitt Möllan ♥ 
KOSTAR DET? 50 kr i dörren (eller passa på och köpa ett festivalpass för 200 kr (inklusive medlemskap) och få tillgång till alla festivalens visningar!