Pill & Punch

Pill & Punch är det närmsta man kan komma en tidsresa utan en DeLorean. Rådjurshorn, speglar och antika leksaker tar med besökaren till en svunnen tid – som kanske aldrig funnits. Utspritt bland allt det gamla finner besökaren delikata smycken handgjorda av Johanna Dalin med stark vill ha-faktor.

Vad är Pill & Punch?

Det är en förlängning på min webbshop www.pill.se. Jag har gjort smycken och drivit en webbshop i några år och ville ha en ateljé. Först hyrde jag en mindre lokal på Mitt Möllan, men jag tyckte det var trevligt så jag expanderade till denna större lokalen. Nu har jag butik och ateljé i ett. Efter att ha suttit hemma och jobbat är det superskönt att komma ut och träffa folk.

Vad säljer du?

Jag säljer mina egna hantverk och några andra kreatörers alster, lite konst och lite vintage. Jag säljer grejer som jag gillar och som jag tycker att man inte kan hitta någon annanstans i Malmö.

Vad är en bra butik för dig?

Den ska vara personlig, man ska få bra service och den ska ligga på ett bra läge.

Hur är det på Mitt Möllan?

Jag tycker att det är en trevlig och dynamisk mötesplats. Jag känner många av de andra butiksägarna här så jag får väldigt goda grannar på köpet. Det är spännande att vara här eftersom det finns en stor potential och det händer mycket positivt. Och det är ganska fritt också – det passar mig.

 

Instagram