Evenemang

Marknaderna på Mitt Möllan – En typ av institution i Malmö. Huset på Claesgatan fullt med spännande lokala, kreativa utställare. Hitta det ovanliga, hållbara och ofta lokalproducerade från massor av marknadsutställare och de befintliga butikerna. Ät och drick något gott i vår fina foodcourt. Varmt välkomna!

Under våren ställer vi till med en helt ny marknad.

K-REAmarknad 2 mars

Välkomna till en kreativ reamarknad!

Lördagen 2 mars fyller vi återigen huset med fantastiska utställare och bjuder in till en helt ny marknad där du får möjlighet att handla småskaligt, lokalt hantverk från en mängd designers, konstnärer och kreatörer till riktigt bra priser. 

Det här är ingen loppmarknad, utan en kreativ rea där du ges möjlighet att fynda prints, målningar, kläder, smycken, heminredning och mycket mer till fantastiska priser. Vi vågar lova att du går härifrån med något garanterat unikt!

Vill du sälja?
Kul! Gör din intresseanmälan via länken nedan 

INTRESSEANMÄLAN

Intresseanmälan är inte bindande. Anmäl dig senast mån 2 februari, vi ger besked 14 februari.

Think big, shop small! Tre anledningar till att handla av lokala skapare:
1. Du får produkter tillverkade med mycket kärlek och av hög kvalitet med personlig service.
2. Du hittar färgglada, roliga och originella produkter som sticker ut ur mängden och ger wow-känsla till din stil och ditt hem.
3. Du gynnar klimatet. Genom att välja lokalt och småskaligt före massproducerat med långa transportsträckor bidrar du till minskad klimat- och resurspåverkan.

Passa på att besöka Mitt Möllans utbud av spännande butiker, alltid kul och ofta med fokus på hållbar shopping. När magen kurrar finns det alltid något smarrigt att äta i foodcourten. 

Följ eventet på Facebook och på Instagram för att se alla underbara utställare som presenteras löpande.
www.instagram.com/mittmollanmarket

VÅRMARKNAD 4 – 5 maj 2024

Såklart blir det vårmarknad på Mitt Möllan. 4-5 maj blir det mys i vårsolen. Anmäl dig redan nu, länken och mer information hittar du nedan.

LÄNK: Intresseanmälan

Var är marknaden?

Som vanligt kommer marknaden vara på plats inne på Mitt Möllan, Claesgatan 8 i Malmö.

KOLLEKTIVUTSTÄLLNING UNDER MALMÖ GALLERIHELG 2024

Konstfrämjandet Skåne och Malmös mångfacetterade konstscen bjuder in allmänheten till Malmö Gallerihelg. På Mitt Möllan brukar huset vara fullt av konst under de här dagarna, det har blivit lite av en tradition det med de senaste åren. Ett självklart stopp under rundan på Möllevången. Konst, musik, mat, hygge, the usual! 

Även 2024 så planerar vi att bjuda in fristående konstnärer att ställa ut tillsammans under samma tak under Mitt Möllans Kollektivutställning. Är du eventuellt intresserad av att ställa ut. Skriv in dig på maillistan nedan så skickar vi info när det närmar sig.

LÄNK: HÅLL MIG UPPDATERAD OM GALLERIHELGEN