Vårmarknad på Mitt Möllan 23-24/4!

Yes!!! Vi går mot ljusare tider och det ser ut att både bli vår och vårmarknad i år! Här har vi sammanställt lite information till dig som vill sälja på årets marknad.

JAG VILL STÄLLA UT PÅ MARKNADEN

Underbart, du är vår hjälte! Den här informationen är riktad till dig som är intresserad av ställa ut på Mitt Möllans vårmarknad 2022. När urvalet av utställare är gjort kommer detaljerad information och instruktioner skickas till dem via mejl.

När är marknaden?

Årets vårmarknad kommer gå av stapeln lördag och söndag, 23-24 april kl 12-17 båda dagarna. 

Var är marknaden?

Som vanligt kommer marknaden vara på plats inne på Mitt Möllan, Claesgatan 8 i Malmö.

Hur anmäler jag mig?

All intresseanmälan sker via formuläret. Det är väldigt snabbt och enkelt glöm inte att fylla i så mycket information som möjligt.  OBS! Sista dagen för intresseanmälan är den 14 mars. 

Fick jag plats? 

Intresset för att ställa ut/ sälja på marknaderna brukar vara väldigt stort. Platserna är begränsade och målet är att ha en toppenmix mellan erfarna marknadsrävar och nya stjärnor. När urvalet är gjort kommer information att gå ut till alla intressenter , både de som kom med och de som inte gjorde det den här gången. Besked kommer via mejl senast 25 mars. 

Hur mycket kostar det att sälja?

-GRUNDPAKET 1000 sek

enklare bord  (ca 60*120 cm ) samt en pall

Information om betalning och bokning skickas efter urval. 

All praktisk information samt betalningsinformation kommer i ett separat mejl. Håll dig gärna uppdaterad på vår Facebook! Hjälp oss gärna att sprida eventet till vänner och bekanta när det sedan är uppe.

INTRESSEANMÄLAN VÅRMARKNAD 2022