Om oss

Mitt Möllan – Den personliga gallerian. En levande mötesplats i hjärtat av Möllevången full av kreativa butiker och verksamheter med tydligt fokus på pre-loved, lokal produktion och remake. Här finns annat än gågatans kedjebutiker. Här handlar du lokal design och alternativt mode, accessoarer och inredning, ofta direkt av den person som skapat den. När du söker efter det lite mer personliga helt enkelt. 

Men här finns annat än butiker. I hjärtat av gallerian finns vår fina foodcourt där god mat och god stämning gör det till ett populärt lunchställe för veganer, vegetarianer, flexitarian och helt vanliga allätare.

Huset är även hem för studios med bl. a. formgivare, musiker, formgivare och allt möjligt. Här arrangerar vi själva populära marknader men välkomna även gästspel från konstnärer, filmteam och modeskapare för att tillsammans skapa spännande möten i tidlösa rum.

Några av verksamheterna i huset är Beyond Retro Outlet,  Typotopia Letterspresstryckeri, Pill & Punch smycken och inredning och South Soles Sneakers.

Ja ni hör ju själva. Vi ses i huset på Claesgatan 8! 

Kontakta

Vad roligt att du vill komma i kontakt med oss på Mitt Möllan! Det är många som hör av sig så vi skulle vilja be dig läsa igenom nedan lite snabbt först. Tack!

Marknad

Vill du veta vad som gäller kring marknader? All den senaste infon kring detta inkl. hur du anmäler ditt intresse när detta är möjligt hittar du på sidan MARKNAD Förhoppningsvis så hittar du den info du söker här. Vi ger ingen annan information vid personlig kontakt.

Jag vill hyra lokal

Vad roligt! Här på Mitt Möllan har vi lite olika typer av lokaler, från butikslokaler, lokaler på foodcourten och kontor/ studios. Mer utförlig info om vad vi har, hur det funkar och lite kring vad som finns ledigt hittar du på sidan LOKALER

Har du läst igenom sidan inklusive våra uthyrningsvillkor och det ser bra ut, skicka gärna ett mail till oss på info@mittmollan.se och berätta mer. Vi är såklart nyfikna på vilken typ av lokal du söker och vilken verksamhet du planerar, därför vore det toppen om du har möjlighet att skriva några rader om dig, dina erfarenheter och dina idéer framåt i din kontakt med oss.

Info om öppettider och undantag röda dagar etc.

Då detta kan variera så ber vi dig kontrollera NYHETER där vi löpande lägger upp öppettider samt följ oss på vårt Instagram och Facebook.

Jag vill samarbeta med er eller arrangera ett event

Vill du arrangera en konstutställning, en kulturfestival, en filmfestival, kreativ konferens eller något annat här i huset? Vad roligt! Skicka gärna ett mail till oss på info@mittmollan.se och berätta mer om er och era planer och idéer.

Jag söker information om en specifik butik eller resturang

Alla butiker och restauranger på Mitt Möllan har en egen sida här på siten. Du hittar den i huvudmenyn från startsidan.

Får jag ta med mig min hund?

Goda nyheter för alla hundälskare! Hundar är välkomna in på Mitt Möllan. Alla butiker bestämmer själva om hundar är välkomna in eller ej och har då en skylt vid sina entréer.

Tyvärr inga hundar inne på foodcourten. Då Mitt Möllan ska vara en trygg och snäll plats för alla är det såklart viktigt att vi alla visar hänsyn mot varandra. Du som hundägare ansvarar för att din hund funkar med andra besökare i gallerian.

Övriga frågor

Enklast är att maila oss på info@mittmollan.se och tydligt ange i ämnesraden vad vi kan hjälpa dig med. Vi här på ”kontoret” på Mitt Möllan är på plats under helgfria vardagar och återkommer till dig så snart vi kan.

Webbansvarig: web@mittmollan.se

Hitta hit