Lokaler

Välkommen till Mitt Möllan, en levande mötesplats mitt i hjärtat av Möllevången. Alternativa butiker, fantastisk mat, kreativ studiodel och härlig stämning. Ibland event i olika former, musik, mat, konst och annat. 

Evenemang  

Vill du arrangera en konstutställning, en kulturfestival, en filmfestival, kreativ konferens eller något annat här i huset? Vad roligt! skicka gärna ett mail till oss på info@mittmollan.se och berätta mer.

Mitt Möllan & foodcourt 

Som du säkert vet är Mitt Möllan en annorlunda galleria. Huset ska vara en plats för personlighet och passion. Vi vill att nästa hyresgäst i ska dela våra värderingar och vilja bidra till huset och community samt på ett bra sätt kompletterar de verksamheter som redan finns i huset. Har du en idé för en restaurang, butik eller något annat som du tror skulle vara en perfekt match?

Se våra uthyrningsvillkor nedan och om det ser bra ut, skicka gärna ett mail till oss på info@mittmollan.se och berätta mer. Vi är såklart nyfiken på vilken typ av verksamhet du planerar, därför vore det toppen om du har möjlighet att skriva några rader om dig, dina erfarenheter och dina idéer framåt. 

Därefter bokar vi gärna in en visning med dig och visar dig huset. 

Mitt Studio 

Mitt Studio är Mitt Möllans studiodel. Med ett 20-tal lokaler passande för olika typer av kreativa verksamheter är Mitt Studio en blomstrande hub där idéer frodas, olika nätverk sammankopplas och samarbeten uppstår i fikarummet.

Lokalerna är fördelade på ca 700 m2 i Mitt Möllan med ingång från både gallerian och Bangatan. Alla rum har högt i tak (4,2 m) med synliga installationer, slipat betonggolv och vita väggar.

Här finns både möjlighet till eget rum i olika storlekar och kontorsplatser i delat utrymme. I samtliga hyror ingår WiFi, kontors-el, möjlighet att boka gemensamt konferensrum, delat kök och toaletter, städning av gemensamma ytor och access dygnet runt.

Se våra uthyrningsvillkor nedan och om det ser bra ut, skicka gärna ett mail till oss på info@mittmollan.se och berätta mer. 

Vi har stort tryck på lokaler men även om inte den perfekta rummet är ledigt just nu så placerar vi dig gärna i vår kö. 

LÄNK: Ledigt ju nu? Några av husets lediga lokaler hittar du här

Uthyrningsvillkor

Observera att nedan gäller vid uthyrning

Kreditupplysning tas innan kontrakt och avtal
Registrerat bolag krävs
Momsregistrering krävs
F-skattebevis krävs

Blanketter

Blankett Intresseanmälan (fyll i efter kontakt med oss)

Blankett överlåtelse (fyll i efter kontakt med oss)