Nytt: Autentisk bubble teabar med traditionella och skandinaviska smaker

Malmöbaserade dansk-kinesiska paret Tommy Jiang och Michael Jørgensen drömmer om att lyfta bubble teas position på Malmös matscen. Paret träffades i Kina där de bland annat möttes över sin kärlek till det kinesiska köket och bubble tea. I veckan öppnade Bobbla på Mitt Möllans foodcourt. 

– Vi vill servera en högkvalitativ autentisk bubble tea. Vi arbetar både med de smaker som jag har med sig från mig från min barndom som jasmin och Oolong och lokala skandinaviska smaker såsom rabarber och fläder berättar Tommy. 

De tycker att det saknas högkvalitativa alternativ för tedrickare i allmänhet och bubble tea drickare i synnerhet. Paret inleder varje dag med att brygga de olika teerna som alla kräver olika koncentration, tid och temperaturer. Sedan förbereds de tapiokakulor som alltid återfinns i bubble tea samt topping som bland annat kokosgelé i olika smaker och popping boba, de populära juicefyllda kulorna som ”poppar” när de tuggas sönder. 

– Förutom milk tea har vi även läskande fruit tea och den lemonadliknande koffenfria boblizz och vi experimenterar hela tiden med nya smaker och kombinationer. 95% av vår meny går även att få vegansk, vi har arbetat hårt för att hitta rätt, alla ska kunna avnjuta vår bubble tea med samma höga kvalitet säger Michael. 


Hos Bobbla kommer du även att hitta Kölds toppfavoriter plus deras säsongssmaker, så det går enkelt att hitta både befintliga och nya favoriter på Mitt Möllans foodcourt. 

Öppettider

Mån-Fre: 12-18
Lör: 12-17 

Kontakt: info@bobbla.se
Facebook: @bobblasweden
Instagram: @bobbla_sweden
Site: bobbla.se