Barnmarknad med loppis på Mitt Möllan 8 dec

I år är vi många som önskar vi oss en grönare jul! Välkommen på barnmarknad i hållbarhetens tecken på Mitt Möllan. Var med och sälj på barnloppisen eller fynda klimatsmarta julklappar och plånboksvänliga alternativ! Kläder, leksaker och barnprylar som väntar på att få glädja andra. Dessutom har vi LUCIA-AKUTEN där du kan hitta lucialinnen och tomtedräkter i fint begagnat skick lagom till luciauppspelen. 

Som en motvikt till kommersen och nya julhandelsrekord arrangerar vi barnmarknaden för att göra det både enklare och roligare att handla hållbart, att välja begagnat framför nytt och hög kvalitet framför slit och släng. Tanken är det som räknas, eller hur? Och så är det rätt skönt att skippa köphetsen på stan.

Huset är som vanligt även fullt med butiker där du kan handla ekologiskt och lokalproducerat samt hållbart producerat och second hand – ofta med lokal design – alltid med kvalitet och hjärta. Varför inte slå till på Malmös bästa lunch när du ändå är i huset?

Arrangör: Kiddo & Mitt Möllan
Tid: Lördag 8 december kl. 11 – 15
Plats: Mitt Möllan Claesgatan 8, Malmö

VILL DU SÄLJA PÅ BARNLOPPISEN?

Passa på att rensa ut hemma och gör livet lite lättare! Det är även ett givet tillfälle att tjäna en extra peng inför helgerna. Leksaker, kläder och barnprylar – gärna ämnat för jul! Tänk även på att helt och rent säljer bäst, och att leksaker och prylar är avtorkade och fungerande.

Att vara med på marknaden är enkelt, men antalet platser är begränsade, så haffa ditt bord snart!

Alla bordsbokningar inkluderar:
1 bord 120×60 cm
1 klädställning (inga galgar)
1 sittpall

Anmälningsavgiften är 100 kr, vilken går oavkortat till hjälporganisationen Giving Peoples kampanj En Jul till alla, som hjälper barn i fattigdom och utanförskap till en fin jul.

Boka ditt bord här
Bekräftelse bör komma inom några minuter, tillsammans med ett nummer för att Swisha din anmälningsavgift.

Om alla bord är fullbokade sätts du per automatik upp på en kölista, och får besked om det.

Sista anmälningsdag är måndag 3 dec.

Om du har frågor övriga, vänligen kontakta arrangören Kiddo Malmö på barnmarknad@kiddo-malmo.se (alltså inte Mitt Möllan)

Facebookevent

Vi ses! / Dina kompisar på Kiddo – second hand för barn och Mitt Möllan