Basket på Claesgatan i sommar – i Samarbete med Hemmaplan

Under 5 söndagar (30/6, 14/7, 21/7, 28/7, 11/8 kl.13-17), erbjuder Hemmaplan en spännande basketupplevelse på Mitt Möllan, den levande mötesplats i hjärtat av Möllevången. Barn ska få möjlighet att prova på basket och ha kul med många olika aktiviteter från andra föreningar. Evenemangen är helt gratis. Missa inte!

Event på Facebook 

Om

Hemmaplan bedrivs i samarbete med skolor, föreningar och företag runt om i Skåne där vi möter barnen i deras egen miljö, ute på skolorna. Satsningen är initierad av Skånes Basketförbund med stöd från Svenska Basketbollförbundet, Skåneidrotten och Internationella Basketbollförbundet. 

Allmän information

Hemmaplan är en satsning för att få fler barn i rörelse. Med basketbollen som redskap vill vi hjälpa barn att ta första steget in i föreningslivet och arbeta för ett liv i rörelse.
Hemmaplan bedrivs i samarbete med skolor, basketbollföreningar och företag runt om i Skåne där vi möter barnen i deras egen miljö, ute på skolorna. Satsningen är initierad av Skånes Basketbollförbund med stöd från Svenska Basketbollförbundet, Skåneidrotten och Internationella Basketbollförbundet. Läsåret 2017/2018 kommer Hemmaplan möta ca 6000 barn runt om i Skåne.