Charlie’s Burgers på Claesgatan ledig

Restaurang i mycket fräscha lokaler och med bra försäljning av såväl mat som dryck. Lokalen är renoverad 2018. Utrustningen är bara några år gammal och en hel del av maskinerna är endast ett år. Hyresnivån är rimlig. Till restaurangen kommer många nöjda stamgäster året runt. Lokalerna lämpar sig väl för större sällskap och evenemang.

En rymlig och mycket inbjudande uteservering med sol från lunch till sent på kvällen och som inte kostar något extra. Utökad uteservering går att få hyra via gatukontoret för en tillkommande kostnad. 

Restaurangen ligger i samma hus som Mitt Möllan och är del av det community som finns där. Restaurangen ska ligga i linje med de värden som präglar huset såsom bl.a. ett tydligt och unikt koncept, utpräglat kvalitetsfokus med utarbetat utbud för vegetarianer och veganer samt vara ett starkt och relevant komplement till de befintliga verksamheterna på foodcourten. Vi ser fram emot en aktör som vill vara en aktiv del i aktiviteterna på Mitt Möllan. 

Kontakta  michael@charliesburgers.se för mer info om pris, upplägg och vad som ingår. ALL kontakt kring lokalen sker via mailen ovan, inte via Mitt Möllan.