Folkfest och vårmarknad på Claesgatan i helgen

På lördag och söndag är det äntligen dags för Vårmarknad på Mitt Möllan. Helgen då besökare från hela stan och regionen kommer till Claesgatan för att bunkra upp på hygge, mat och fantastisk design och hantverk. Under lördag och söndag 5-6 maj kl. 11-17 båda dagarna kommer huset och gatan utanför att sjuda av aktiviteter som firar att våren äntligen är här.

Inne i gallerian kommer över 70 utställare att sälja allt från prints, kläder, keramik och smycken. Bland annat har Witchcraft Tattoos drop-in och försäljning av prints av konstnären Polly Mcknz och Beyond Retro har – Dresses Blow out sale, 2 for 1.
Hos alla butiker kan du göra kreativa fynd och ta del av marknadserbjudanden, på foodcourten kan du äta och dricka fantastisk mat och dryck samtidigt som du njuter av toner från vår återkommande DJ Anna Helmersson.

Ute på Claesgatan kommer 10 utställare kommer att sälja våriga ute-grejer på den avstängda Claesgatan. Allt från cykel-pimp, mikrogrönt och vintagemöbler finns på plats 11-17 båda dagarna.
Några av utställarna som kommer att vara på plats på gatan är: Organic without borders, Florera, Cheesy Supply och Odlingsnätverket Seved.

Gatan kommer även att gästas av en del favoriter från Mitt Möllan, Köld säljer glass, Lådan kaffe och bullar och Masala Box fika.

Andra aktiviteter på Claesgatan:

Helgrose  
I samband med Vårmarknaden på Mitt Möllan 5-6 maj är det smygpremiär för Mitt Möllans nyaste tillskott: australienska märket Helgrose Studio//Store.
https://www.helgrose.com/

Galleri Format har en fotomarknad
Letar du efter personliga affischer av Malmöbaserade fotografer? Behöver du en ny begagnad analog kamera? Vill du köpa fotoböcker? Eller måste du hitta en present till din fotointresserade granne?
https://www.facebook.com/events/171246800256233/

Fryshuset anordnar M.A.D Marknaden 
I samarbete med Mitt Möllans vårmarknad bjuder M.A.D Collective och Fryshuset er alla på den alldeles första M.A.D Marknaden. Med målet att lyfta unga kreatörer fyller vi våra lokaler med fräscha ansikten, nytänkande hjärnor och fantastiska talanger. På plats kommer ni kunna köpa allt från prints till egendesignade kläder och mycket mer.
https://www.facebook.com/events/154905811871309/

Röda Korset 
På plats på Claesgatan kommer Röda Korset Malmö ha en popup-butik fylld med utvalda vintage, second-hand och återbruksfynd från vår Second hand-butik! Dessutom har vi insamling på plats till förmån för Transits sommaraktiviteter för barn boende på Migrationsverkets anläggningar i Malmö.
https://www.facebook.com/events/235459907198178/

REKO-ring Malmö 
REKO-ring är på plats och informerar och säljer fantastisk mat och produkter från Skåne. Sedan är det dags för utlämning på söndag 15-16
https://www.facebook.com/groups/REKOMalmo/

Charlie’s Burgers 
Våra nya grannar på Charlie’s hittar på något helt extra, vi har hört rykten om grillning och specialburgare …
https://www.facebook.com/charliesmalmo/

Välkomna till Claesgatan 8 i Malmö den 5 – 6 maj 11:00 – 17:00, en fantastisk chans att ta del av stämning, mat och produkter som är helt unika i sitt slag.

Facebookevent Mitt Möllan Vårmarknad