Halloweenhelg på Mitt Möllan

Kvällsöppet och massor av mysigt hösthygge 

Välkommen till Halloweenhelgen på Mitt Möllan 26-28 oktober. Shoppingtorsdag, After work på fredag och helghäng på lördag, ni hör ju. Halloweenhelgen på Mitt Möllan, fina grejer. Och just ja, besökande, färgstarka pop-uper i dagarna tre. 

Shoppingtordag på Mitt Möllan 
Ta chansen att hänga med oss på Mitt Möllan i lugn och ro då butikerna har öppet till 21. Handla ny höstgarderob, fynda smycken, höstboa hemma med lite nytt till väggarna eller varför inte slå till på en ny gadd? Ta med en vän och kom in i värmen, lyssna på musik och ha det gött. Malmös mest spännande foodcourt med fullständiga rättigheter är såklart också öppen. 

Facebook event


After Work #7 på fredag 
I Malmös mest spännande foodcourt bjuds det på After work…
Event kommer snart

Halloweenlördag på Mitt Möllan 
Ta med hela familjen för härligt lördagshäng på Mitt Möllan. Passa även på att njuta av indieklassiker från våra vänner på Malmö Indiekör när de kommer och har en minikonsert klockan 13. 

Facebook event

Väl mött torsdag till lördag sista helgen i oktober. 
Dina vänner på Mitt Möllan