Idol till Mitt Möllan 13 april

🎉🎶Vi är så otroligt peppade och glada och pirriga för nu kan vi berätta en så otrolig rolig och spännande nyhet för er! Idol kommer till Malmö och Möllevången. Den 13 april kommer juryn och hela Idol till Mitt Möllan för att höra auditions, kanske är det du? 🎶🎉

”En glad nyhet är att Sveriges största musik tv-program Idol 2023 ska ut på turné och stannar för audition på Mitt Möllan. Idol älskar Mitt Möllan för att det är en levande plats för kreatörer, musiker och konstnärer, och det representerar Malmö. Vår jurykvartett Katia Mosally, Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Anders Bagge ser verkligen fram emot att träffa Sveriges nästa stjärna på Mitt Möllan. Om man vill få chans att göra en audition sök till Idol 2023 på tv4.se/idol så kanske vi ses på Mitt Möllan! ”

Kommer huset vara öppet?

JA! Alla som vill kan komma till Claesgatan 8 den 13 april och kolla in juryn och inspelningen. Så roligt! Det kommer samtidigt att hända andra roliga saker i huset så missa inte musik-festen på Mitt Möllan 13 april.

Hur går ansökan till?

När du skickar in din ansökan är det viktigt att du laddar upp eller länkar till ett klipp där du sjunger. Vi måste tydligt kunna se och höra dig i klippet. Genom att ansöka kan du längre fram bli inbjuden till att göra en digital audition live för Idol-redaktionen. Efter att du gjort din live-audition hör vi av oss om du går vidare och får sjunga för juryn under nästa auditionturné.

Vi hoppas att du ansöker och visar hela Sverige vad Möllan och Malmö kan!! Hoppas vi ses på Mitt Möllan 13 april.

Sök till Idol 2023 innan den 6 mars! 

Läs mer om hur det funkar och ansök på www.tv4.se/idol

Bild från Idol 2022.

Läs artikeln i Sydsvenskan