Idol till Mitt Möllan 13 april

🎉🎶Vi är så otroligt peppade och glada och pirriga för nu kan vi berätta en så otrolig rolig och spännande nyhet för er! Idol kommer till Malmö och Möllevången. Den 13 april kommer juryn och hela Idol till Mitt Möllan för att höra auditions, kanske är det du? 🎶🎉

”En glad nyhet är att Sveriges största musik tv-program Idol 2023 ska ut på turné och stannar för audition på Mitt Möllan. Idol älskar Mitt Möllan för att det är en levande plats för kreatörer, musiker och konstnärer, och det representerar Malmö. Vår jurykvartett Katia Mosally, Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Anders Bagge ser verkligen fram emot att träffa Sveriges nästa stjärna på Mitt Möllan. Om man vill få chans att göra en audition sök till Idol 2023 på tv4.se/idol så kanske vi ses på Mitt Möllan! ”

Kommer huset vara öppet?

JA! Alla som vill kan komma till Claesgatan 8 den 13 april och kolla in juryn och inspelningen. Så roligt! Det kommer samtidigt att hända andra roliga saker i huset så missa inte musik-festen på Mitt Möllan 13 april i huset och på kvarteren runt omkring.

Hur går ansökan till?

Onlineaudition, deadline 6 mars.

Söka på plats i Malmö?

Fantastiska nyheter från Idol!! Kan man söka på plats i Malmö? JA! Ansökan till Idol 2023 har som bekant skett digitalt, men nu öppnar vi upp möjligheten för dig som missade chansen och vill söka på plats. Idolexpressen är vårt nya koncept som innebär att du kan dyka upp på plats på Claesgatan och få chansen att träffa Idol-juryn inne på Mitt Möllan redan samma dag. Allt du behöver göra är att se till att vara på plats i god tid och där kommer du att kunna anmäla dig till Idolexpressen.

Idolexpressen är på plats på Claesgatan kl. 09-15 den 13 april

Läs artikeln i Sydsvenskan