JA, det blir julmarknad på Mitt Möllan i år!

Woop Woop vänner. Ja, det blir en julmarknad i år också! Vi är så glada att så många redan hört av sig till oss så vi vill berätta hur vi har tänkt i år.

Vi har lärt oss mycket under de senaste åren och vill säkerställa att vi skapar en rolig och inspirerande marknad samtidigt som det känns enkelt att handla i en trygg och snäll miljö som känns luftig för våra besökare.

Öppettider Julmarknaden 2021

Torsdag 2 december: 16 – 20
Fredag 3 december: 16 – 20
Lördag 4 december: 12 – 17
Söndag 5 december: 12 – 17

Att ställa ut på marknaden

Anmälan är stängd för i år.


Restriktioner under marknaden;

Ett förtydligande från oss på Mitt Möllan kring restriktioner under Julmarknaden.
Enligt de nya restriktionerna så behöver tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare som inte använder vaccinationsbevis vidta fler smittskyddsåtgärder. Det är vi!


Vi kommer alltså inte att kräva vaccinpass vid besök på julmarknaden MEN vi kommer att göra mycket stora ansträngningar för en trygg och snäll marknad för alla besökare. Vi kommer dock att behöva er hjälp! Tillsammans kan vi skapa en rolig och trygg julmarknad, em marknad som vi alla ser fram emot så mycket!
Det viktigaste är att alla följer de instruktioner som ges i skyltning och av volontärer och vakter. Besökare kommer att slussas pö om pö in i marknadslokalerna. Var snälla mot de som jobbar 🙂


– Maxantal personer i ett sällskap: 8 pers

– Håll avstånd minst en meter mellan sällskap, var respektfull

– Följ skyltning kring in- och utgång

– Ha god handhygien, tvätta händerna/ använd handsprit

Och som du säkert förstår, om du känner dig det minsta sjuk. Kika på marknadsutställarnas instagram och hemsidor och handla online istället för att komma hit.

Marknaden är medvetet utspridd över 4 dagar för att minska trängsel. Torsdag och Fredag kommer det att vara lite lugnare så passa på.

Öppet: Torsdag/ Fredag 2-3/12: 16 – 20Lördag/Söndag 4-5/12: 12 – 17

Här kan du läsa exakt vad som gäller från 1 dec: https://bit.ly/3IlP6PJ

Men ändå kära ni, fy vad mysigt!!!