Kiddosnack: Emma Knyckare – samtal för panikslagna mammor 21 feb

Nu kommer komikern, radioprofilen och författaren EMMA KNYCKARE till Kiddo Malmö på Mitt Möllan för att samtala och dela betraktelser kring mammablivandet och småbarnslivet. Med utgångspunkt i sin bok HIT MED FLASKAN! EN HANDBOK FÖR PANIKSLAGNA MAMMOR behandlas både vedermödor och glädjeämnen på ett personligt och ogenerat sätt. Ett samtal befriat från rosa skimmer och pekpinnar!

Mitt Möllan, Claesgatan 8, Malmö
Torsdag 21 februari 2019 kl. 11:00–12:00

ANMÄL DIG HÄR –>
Pga begränsat antal platser tar vi in föranmälningar. Anmäl dig via länken, när du är klar får du ett bekräftelsemail.

FRI ENTRÉ – för alla som gillar Kiddo Malmö på Facebook!
BILJETTPRIS (om man inte gillar Kiddo Malmö): 60 kr. Betalas med Swish eller kort på plats.

EMMA KNYCKARE skriver om kejsarsnitt, amning, abort, bonusbarn, mammakroppen och de ljuvliga men skitjobbiga småbarnsåren.

Med ”Hit med flaskan!” debuterade Emma Knyckare som författare 2018 och samma år sjösattes humorshowen Årets Mama! som turnerar ännu. Knyckare har ståuppat sedan 2009, hörs och syns både i radio och TV och tog initiativet till den mansfria festivalen Statement festival.

Boken kan köpas på plats eller hos Kiddo.

Arrangör: KIDDO MALMÖ
Kiddo är Malmös nya second handbutik för barn – med drömmen om att bli en samlingsplats för alla med småbarn! Med butiken som plattform vill vi skapa möten och intressanta samtal kring relationer och föräldraskap, hitta på lek och bus med de små och annat kul som sätter guldkant på småbarnslivet. Men framförallt vill vi göra second hand roligt! Och enkelt att handla hållbart.
Läs mer på Kiddos hemsida: kiddo-malmo.se

Följ Kiddo!
Fejjan: Kiddo Malmö
Insta: instagram.com/kiddo_malmo

 

Foto Kitty Lingmerth