Konstutställningar på Mitt Möllan i helgen

Helgen 24-26 maj har Mitt Möllan besök av två folkhögskolor som har utställningar.

Fridhems Folkhögskola slututställning

Nu bjuder Fridhem folkhögskola in till stor slututställning i Malmö! Inriktningarna foto, serieteckning, måleri och grafisk design grund och fördjupning från allmän kurs visar målningar, foton, prints, serier, böcker, filmer och mycket mer. Välkommen!
24/5 Vernissage, 17-21
25/5 12-17
26/5 12-15

Facebookevent

 

 

 

 

Östra Grevie Folkhögskola – Grafisk Design // WWW

Under våren så har Grafisk Design-eleverna på Östra Grevie folkhögskola arbetat med ett slutprojekt som utmynnat i ett fanzine. Temat har varit WWW (World Wide Web). Release och vernissage kommer att vara på Mitt Möllan den 24 maj 17-21 och utställningen håller öppet även den 25 maj kl 12-17. Varmt välkomna!

”Www, World Wide Web, ofta synonymt med internet, är en uppfinning ungefär lika gammal som många av oss. Vi har till viss del växt upp på internet, det är där vi hittat nya vänner, underhållning, inspiration, information, tillgänglighet till tabubelagda ämnen och har till stor del har format vår uppväxt. Internet har också gett upphov till en sorts lättillgänglig kreativitet med allt från community profiler till photobooth-effekter och Paint-konst. Internetkonst har funnits länge men har haft svårt att ses som riktig konst, det är ofta ironiska och överdrivna verk som driver med internetkultur. Men internetkonst spelar en viktig roll då konsten speglar vår samtid och vår samtid utspelar sig till stor del i en digital värld.”

Facebookevent