Lediga lokaler på Mitt Möllan just nu

Denna sida uppdateras löpande.

Välkommen till Mitt Möllan, en levande mötesplats mitt i hjärtat av Möllevången. Alternativa butiker, fantastisk mat, kreativ studiodel och härlig stämning. Ibland event i olika former, musik, mat, konst och annat.

Innan du går igenom lokalerna – Läs allt om hur det funkar på Mitt Möllan med lokaler här. Det här är en ovanlig plats och vi vill att du förstår, gillar och vill vara en del av det community som Mitt Möllan är nu och i framtiden.

Ledigt just nu

Restauranglokal 34 kvm

Vi presenterar en restauranglokal med tillhörande serveringsyta i Mitt Möllan foodcourt. Servering, restaurang och likande verksamheter lämpar sig i denna lokal. Lokalen har en yta på 34 kvm. Finns möjlighet att utöka yta med kylrum/lager. Tillgänglig för inflyttning enligt ök. Planritning

Ny Restauranglokal 79 kvm

Vi vill utöka Mitt Möllans foodcourt och ser nu över möjligheten att bygga om en tidigare produktionslokal bakom foodcourten till en restaurang och öppna upp mot den gemensamma serveringsytan. Lokalen är 79 kvm stor. Tillgänglig för inflyttning efter ombyggnation. Planritning

Butikslokal 122 kvm (Lokal 17)

Ledig butikslokal inne på Mitt Möllan. Butiken har en yta på 121 kvm.
Kan användas som Butik/Showroom, ligger inne i gallerian Mitt Möllan (gången) mellan foodcourten och entré Bangatan, närmast entrén. Planritning

Butikslokal 50 -160 kvm (Lokal 18)

Ledig butikslokal inne på Mitt Möllan. Butiken kan användas som Butik/Showroom, ligger inne i gallerian Mitt Möllan (gången) mellan foodcourten och entré Claesgatan. Lokalen har inte delats av utan kan bli från 50 kvm upp till 160 kvm, beroende på hyresgästens verksamhet och behov. Planritningen är ungefärlig.

Övriga lokaler i huset

448 kvm Lager/kylrum,
Tillträde 1 jan 2022

2 St butiker/kontor/ateljé i Ateljégången
Tillträde enligt ök. enklare kontorslokaler i gången mot parkeringen (ej Mitt Studio).

Kontakt

Innan du kontaktar oss – Läs allt om hur det funkar på Mitt Möllan med lokaler här. Låter det som du? Maila oss gärna och berätta om om dig och om dina idéer. info@mittmollan.se