Ny skivbutik med handplockat urval öppnar på Mitt Möllan 

Michael Sjöland har samlat skivor i över 40 år och har samlat ihop ett stort lager ett handplockat urval  begagnade LP-skivor även lite CD, nu öppnar han och hans fru Maria Borgström skivbutiken Bläddringscentralen på Mitt Möllan. 
En plats proppfullt med musik hittat på bland annat skivbutiker och samlare i Sverige och utomlands samt en del nya LP-titlar direkt från skivbolag som Castles In Space, Ghost Box och Polytechnic Youth.
– Jag är lite av en konnässör och det tror jag att många av mina kunder också är. Alla är välkomna såklart, det värsta som kan hända är att du råkar få med dig årets bästa skiva härifrån.
Namnet Bläddringscentralen kommer från en idé att sortimentet i butiken ska vara bläddringsbart. Utöver skivor blir det även konsertaffischer och liknande merch man kan bläddra igenom.
– Vi hittade Mitt Möllan genom att vi brukar vara här och käka och fika. Jag tycker att det händer väldigt mycket som känns konstnärligt. Och det gillar jag. Det är jättemycket folk här och äter, så jag ser verkligen en chans till många presumtiva kunder berättar Michael.
Läs en intervju med Michael i Sydsvenskan
Öppettider: 
Tors  14-18
Fre  12-18
Lör  11-15
 
Foto: Martin Monikander