Lev & Leva lanseras med stor folkfest på Möllan

Under fredag och lördag tar Lev & Leva över Möllan när de lanserar med stjärnglans. Under dagtid fredag och lördag är det aktiviteter för hela familjen på plats inne på Mitt Möllan på Claesgatan i Malmö. På lördagskvällen blir det sen kvällsevent med musik med Lazee, västafrikansk mat medCora Mbaye, tävlingar och en massa annat. Kvällseventet hostas av profilen Alan Baloo som får besök av gäster under hela kvällen. God stämning och viktiga diskussioner utlovas.

”En afton med gott syfte”

📅 Spara datumet: 8-9 december i Malmö!

Under fredag och lördag tar Lev & Leva över när de lanserar sin rörelse med stjärnglans. Inne i Mitt Möllan på Claesgatan i Malmö. Under fredag kväll och lördag eftermiddag är det Greet & Vibe. 

Vår folkkäre @alanbaloo står som host genom hela eventet och för att stötta initiativet tittar vänner förbi  från när och fjärran. TikTok-kändisarna:

Juliana och Peter Jihem @foxymamantower, @emil_renmarker, 

@megicmike133 

+Surprise vänner. Dessa är personligheter några av favorit kändisarna som våra besökare får möjlighet att hänga med lite extra, fotas med och diskutera lösningar med.

Grädden på moset är lotteriet som pågår som en busig popup under hela eventet där fina priser utlovas.

För att nå de unga så behöver vi prata deras språk så gör dig redo för en av Malmös mest spännande tvådagarsevent med Lev & Leva! Delta i att skapa en minnesvärd upplevelse med ett meningsfullt syfte. Vår fokus ligger på lösningar snarare än bara problem. 

Med hjälp av framstående personer som unga kan relatera till så vill vi inspirera och visa de olika möjligheter som vårt samhälle har att erbjuda. 

Lev & Leva är en rörelse som ämnar engagera ungdomar i åldern 10-25 år, för att stärka deras gemenskapskänsla och främja kulturell integration. Deras metod involverar skapandet av forum för öppna samtal där unga får göra sina röster hörda. ”Tillsammans har vi kraften att forma en förändring och lära oss bemöta våra ungas behov.”

Fre. 8/12 Gratis för alla 16-20

Lör 9/12. Gratis för alla 12-16

Lör kväll 9/12: VIP Greet, eat, vibe 17-22 (I foodcourten, endast förköpsbiljetter)

Gratis minglet bjuder på:

– Barn pysselhörna

– Barber corner ( med exklusive TikTok live )

– Glam corner ( med exklusive TikTok live )

– Lotteri tävlingar och överraskningar 

– Lev & Leva Presentation 

VIP kvällsevent 17-22

Endast förköp. Barn är välkomna i vuxet sällskap 

 Greet, Eat, Vibe bjuder på:

– En kulinarisk matupplevelse med läcker västafrikansk mat av TV kocken och kokboksförfattaren Coura Mbaye @kerrmbissane 

– Top Notch musik från DJ @reallazee

– Greet & Vibe med  @emil_renmarker & vänner.

– Chanser till att vinna fina priser och deals under hela kvällen.

– En möjlighet att få förstå Lev & Levas syfte mer på djupet.

– Insiktsfulla konversationer 

– Good vibes upon good vibes.

Endast förköpsbiljett – KÖP HÄR

Mer om Lev & Leva 

”Lev & Leva” tar upp och bemöter frågor som rör ohälsosamma samhällsstrukturer och normer, vilka leder till utanförskap, diskriminering och fördomar. Vårt mål är att återuppliva den gemenskap vi anser gått förlorad. Där har bland annat förebilder med bred representation som visar vägen, spelar stor roll. Ungdomar behöver vår hjälp att kunna ta vara på och ta för sig av sina möjligheter här i Sverige som till exempel inom föreningsvärlden. 

Vårt samhällsengagemang ska mynna ut i att vi under loven med start sommar 2024 i Malmö, reser runt i Sverige och genomför skräddarsydda Dags Mässor i samarbete med lokala föreningar, skolor. 

Energifyllda evenemang med roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Vi avslutar med festligheter, ett discokoncept från förr, där vi firar samhörighet och mångfald.

Lev & Leva möjliggör en miljö där unga och vuxna kan mötas för öppna dialoger som i sin tur leder till att vi vuxna lättare kan förstå hur vi kan bemöta deras behov. 

”Lev & Leva” strävar efter ett samhälle där varje liv räknas, och vårt budskap är tydligt:

Det var nog, för längesen…

https://levoleva.se/

https://www.instagram.com/levochleva/