Pink October på Mitt Möllan

🎀 Vi här i huset har startat en gemensam insamling till Cancerfonden. Under hela månaden kommer vi på olika sätt samla in pengar då deras arbete betyder mycket och cancer är något som är personligt för många av oss på olika sätt. 🎀

Butiker, restauranger och de som sitter i studiodelen av Mitt Möllan har satt ett gemensamt rätt så ambitiöst mål att samla ihop 10 000 kronor under oktober. Vi hoppas att ni, våra kunder och vänner ska hjälpa oss nå det målet. Det gör du genom att donera, antingen via länken nedan eller via den QR-kod som du hittar på plats i butikerna. Insamlingen heter Pink October på Mitt Möllan.

På denna sida kommer vi kontinuerligt att lägga upp olika initiativ och aktiviteter som händer i huset, det kommer även såklart att läggas upp på sociala medier, främst vårt Instagram, där kan du även följa  #pinkoctobermollan

Ge ett bidrag till vår insamling:

Vi hoppas du också vill ge en gåva så att fler överlever cancer. Varje gåva är livsviktig.

LÄNK TILL INSAMLINGSSIDAN

Event i huset under Pink October

WAOS utställning på Mitt Möllan

Under vernissaget den 16e genomförs en live painting performance som finns till försäljning går 100% till insamlingen. Mer info om eventet här.

LEKKE Releasefest på Mitt Möllan

Nu ska världen få se ett nytt kreativt projekt, LEKKE skapat av Clara-Blå Borg & Hanna Fernström. Vi bjuder in till releasefest för att fira ett nytt koncept i Malmös kulturliv. Aktivitet under releasefesten 27e oktober. Mer info om eventet här.

Traderaauktion – Jenny Holmlund

Jenny Holmlund är sedan millennieskiftet verksam som serietecknare, illustratör och bildkonstnär. Hon har sin ateljé i Mitt Studio inne på Mitt Möllan. Jennys egna erfarenheter av cancer då hennes lilla syster precis klarat sig gjorde att hon ville skapa något till förmån för denna viktiga fråga.

Det rosa trycket ”Cool Cat” ingår i serien ”Feed-up Animals” där söta smådjur frontar slagord som visar att de tröttnat på att behaga andra. Att vara anpassningsbar och ta hänsyn är bra men tagen till sin extrem kan önskan att vara andra till lags bli ett problem.

Risotryck samt handtryck 30 x 42 cm. Signerad serie om 25 stycken.

I auktionen ingår även en handgjord verk i form av en väska med inslag av samma print som skapades i samband med Gallerihelgen Malmö 2023. Verket är one of a kind och signerat av konstnären. . Auktionen är avslutad.

Initiativ i huset (uppdateras löpande)

Iris Retro

Denna poster är Iris bidrag till Mitt Möllans Pink October-insamling. Vid köp av postern går halva summan oavkortat till Cancerfonden. Tillgängliga storlekar är A5, A4, A3 och A2 till våra ordinarie poster-priser. Finns i Malmö-butiken hela oktober. Her fight is our fight. @irisretro

Cross The Line

Kvällsevent torsdag 19 oktober 17-19 då 10 % av försäljningen går till insamlingen. Mer info kommer. @crosstheline.se

Typotopia

Skänker 10% av alla köp i butiken (B2C) under oktober. @typotopia

Dulcita

Kommer att ta fram rosa alfajores, 10 % av försäljningen av dessa kommer att gå till insamlingen. @dulcitaalfajores

Rapsfield

Skänker 10% av alla köp av plagg med rosa detaljer samt damplagg under oktober. @rapsfalt

South Soles

Skänker 10% av alla köp av plagg och skor med rosa detaljer under oktober. @southsoles

La Kasbah

Skänker 10% av alla köp av produkter med rosa detaljer under oktober. @mittlakasbah

Pill & Punch

Kvällsevent 13 oktober med rabatter, erbjudanden och insamling. Hörde vi rosa fiskdamm? 🐙 @pillandpunch

Du hittar insamlingssidan här: cancerfonden.se/insamlingar/pink-october-pa-mitt-mollan