ReBike cykelcafé öppnar på Claesgatan

Nu har ReBike Malmö öppnat portarna till sitt cykelcafé på Claesgatan! De kommer att ha öppet hos oss på Claesgatan framöver så kom förbi och säg hej, slå till på en återbrukad cykel och cykla hållbart. Öppet tis-lör 10-18.

Om ReBike

ReBike är ett förening specialiserad på återbruk av cyklar vars uppdrag och vision är att vara en del av ett långsiktigt hållbarhetsarbete i Malmö.

Vi vill hjälpa Malmö till att bli en smartare och bättre cykelstad samtidigt som vi gör miljön en tjänst. Vi tar hand om cyklar, reparerar, servar och säljer de till lättöverkomliga priser i vår butik.

Ett hållbart alternativ
Det som är användbart ska vi inte skrota. Många ansvariga i bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner kasserar övergivna cyklar till soptippen eller bara låter dem stå. Det är helt onödigt och ofta dyrt när fraktfirmor ska skicka cyklarna till skroten.

I rätt händer, det vill säga våra, går näst intill alla cyklar att återanvända. ReBike Malmö hämtar alla övergivna cyklar helt kostnadsfritt och ser därefter till att de kan användas igen. Alla cyklar och cykeldelar vi får in återanvänds så gott det går.

ReBike Malmö är en förening specialiserad på återbruk av cyklar och hjälper till att rensa upp bland Malmös övergivna cyklar.

Facebook

Instagram