Reko-ring Malmö <3 Mitt Möllan - Specialutdelning Påsk

Mat från Skånes bästa producenter, hämta på Mitt Möllan, rakt till påskbordet!


REKO-ring Malmö ♥ Mitt Möllan. Konceptet är så enkelt och så genialt. På skärtorsdagen kan du hämta närproducerade, småskaliga, lokala och hållbara produkter direkt från småskaliga odlare och mathantverkare. Perfekt till påskhelgen, enkelt här på Claesgatan 8, mitt i hjärtat av Möllevången.

Och JA, såklart kära vän, det finns ägg. 

Såhär funkar det: 
1. De producenter som medverkar i denna påskspecial lägger upp en bild/post i denna grupp med det som de säljer inklusive pris.

2. Du som vill köpa kommenterar direkt på inlägget. Du och säljaren bestämmer hur betalningen, som alltid sker på förhand, ska gå till, t. ex. via Swish. Du får bekräftelse på köpet direkt på sidan. 

3. Välkommen till Mitt Möllan, Claesgatan 8 på skärtorsdagen, den 29e mars mellan klockan 12:30-13:30 och träffa producenterna, hämta dina varor och påsken är kirrad. 

Du undrar såklart, kan jag slå till och handla fast jag inte förbeställt? Japp, det brukar en inte kunna men just denna gång så kan ni faktiskt det. Producenterna har lovat att ta med sig lite extra (nära att vi körde med ägg-stra men vi stekte den idéen). Vi rekommenderar dock att ni köper här på Facebooksidan innan så att ni 100 % får med er godsaker. 

Medverkande producenter: 
Roots of Malmö Kombucha – Kombucha producerad i huset 
Björnes Gård – Ekologiskt kött, lamm, get och ägg
Maries Bihantverk – Honung 
Röstånga Mölla Bageri & Restauranger – Stenungsbakat surdegsbröd 
Surtantens syrade– Fermenterade grönsaker
Röstånga rajraj – Lättöl
Ecofungi – svamp
Ängdala gård, honungsbutiken – Honung och ägg
Glada Geten Gårdsmejeri – Getost
Köksträdgården i Flyinge – Microgreens
Lådan – Veganska bakverk 
Skånsk Chili – Torkad och färsk chili 
Landet Oss– Stadsodlade grönsaker 
Los Perros Urban Farming – Stadsodlade grönsaker 

Vill du fortsätta att köpa hållbara och lokala råvaror och produkter? Gå med i facebookgruppen REKO-ring Malmö! Är du småskalig producent med hållbar inriktning? Då ska du också gå med i gruppen ’REKO-ring Malmö producenter’ innan du börjar sälja.