Scandquiz och spelkvällar under våren

Scandwich bjuder upp till en massa hygge hela våren för alla som vill hålla peppen från deppen och ljuset från fruset.

Spelkväll varje torsdag from 10 januari

Det är torsdag. Det är spelkväll på Scandwich. Inget annat i ditt liv spelar någon roll. Du ska spela. Du vet det. Alla vet det. Så är det bara.

Vi har ett pingisbord.

Det vet du mycket väl, för du vann förra veckans rundpingis-turnering. Men ikväll ska du inte spela pingis. Nej, du ska spela brädspel med ett gäng goda vänner (ni är i alla fall vänner innan ni börjar spela). Vi har följande spel ni kan välja mellan:

Alfapet
Uno
När då då?
På spåret

Men duger det till er? Ha! Så klart gör det inte det. Nej, ni är ju kräsna jävlar. Särskilt Astrid-Stina som är lite (extremt mycket) av en spelnörd. Så hon tar med sig sitt egna Settlers med extension pack, Sjöfarare. Och vips så är ni nöjda.

Och vet du vad – vi har även Couronne! Så. Sjukt. Kul.

Och vet du vad igen – VI HAR OCKSÅ GUDOMLIGT GODA MACKOR OCH MASSA GOD DRYCK!

Välkommen!

Facebookevent

Scandquiz varje onsdag hela våren from nästa vecka (16 jan).

Varje onsdag smäller det i MittMöllan. Då är det Scandquiz! Ojojoj…OJ! Samla dina bästa kunskapskompisar och kom och quizza.

Första frågan ställs vid 19.00 och fokus ligger på populärkultur och aktuella händelser. Quizzet sätts ihop och framförs av Kasper och Jens.

Max 5 personer i varje lag är det som gäller. Och. Och. OCH vinnarna i vinnarlaget får presentkort på mackor! H E R R E G U D! Så mycket kul!

Välkommen!

Facebookevent 

Vi ses!