Scandwich satsar nytt – lämnar Mitt Möllan

Det går bra för våra vänner på Scandwich. I fyra år har de serverat sina prisbelönade mackor inne på foodcourten på Mitt Möllan. När möjligheten kom att växla upp i Stockholm så går de nu vidare.

– Vi har starka band till den här gallerian och det är med dubbla känslor vi lämnar Mitt Möllan, det var här vi startade upp Scandwich och haft möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med de andra här inne men nu är det dags att gå vidare berättar Oskar Lind.

Foodcourten på Mitt Möllan är kända för sin spännande mat med aktörer som LoCali, Köld, Pizza Dal Sud, Masala Box och Lilla Vietnam. Vi kommer verkligen att sakna Scandwich här inne på foodcourten! Den kvalitet, innovation och det driv som de stått för har gjort dem till en viktig del av känslan här inne och det helheltserbjudande som har lockat folk från hela regionen att komma hit och äta fantastisk mat. På kort tid har Mitt Möllans foodcourt blivit lite av en institution för matälskare med stort fokus på smaker, kvalitet och högkvalitativa råvaror. Det är mycket stora skor för nästa aktör att fylla.

– För rätt gäng så är möjligheten att vara inne på foodcourten helt oslagbart. Det är klart att vi gärna vill att någon tar över facklan som försöker göra något nytt och spännande berättar Oskar.

Uppdatering: Läs mer i Scandwich kanaler om kommande planer i Malmö och i Stockholm.

För mer information kontakta Sandwich Malmö på scandwich.info@gmail.com