Skate Away på Mitt Möllan

Skate Away – Take Away med en twistI helgen testades en ny take på ”last mile delivery” med skateboard som transportmedel till parkerna runt om Malmö.

I samband med Mitt Möllans medverkan i Malmö Tourism Accelerator har ett lokalt samarbete inletts som ledde till den digifysiska evenemanget Skate Away som skedde under maj 2021. 

Skate away var ett samverkansprojekt mellan Mitt Möllan, Bryggeriet Gymnasium, matbeställningsappen WEIQ. skateappen Shinner och Minc Tourism Accelerator.

Under en period kunde kunder beställa mat i appen WEIQ som sedan skateas ut med hjälp av elever från skatelinjen på Bryggeriets Gymnasiet. Vi testade appen samtidig som eleverna samlade pengar till sin avslutningsmiddag. Läs mer om hur det fungerade här

Alla foton från aktiviteten: Martin Monikander.

Syftet var att testa den nya appen och lyfta restaurangerna i foodcourten och samtidigt ge eleverna lite pengar till sin skolavslutning.

​Inför eventet arrangerades en Dragon’s Den-liknande tävling för att ta fram grafik till elevernas slututställning som skedde parallellt. Vinnaren blev Py Nilsson.