Skate Away med Bryggeriets Gymnasium & WEIQ

I samband med Mitt Möllans medverkan i Malmö Tourism Accelerator har vi börjat samarbeta med Malmöbolaget WEIQ som vi gör ett spännande pilotprojekt med. Onsdag 12 maj lanserar vi detta med hjälp av våra vänner på Bryggeriets Gymnasium i samband med deras EXIT 21 slututställning.

Onsdag 12 maj mellan klockan 17:00 och 19:00 kommer avgångsklassen i Skate att i samarbete med Mitt Möllan, Malmö Tourism Accelerator och Malmöbaserade matbeställningappen WEIQ köra en Skate Away. Vi testar appen samtidig som eleverna samlar pengar till sin avslutningsmiddag. 

Hur funkar det?

Under två timmar kan du beställa från Mitt Möllans foodcourt, testa en ny app plus stödja avgångseleverna på Bryggeriets Gymnasium. Toppen ju! Såhär gör du.

1. Ladda ner appen WEIQ

2. Välj restaurang och rätter på Mitt Möllan

Beställ från dina favoriter på Mitt Möllans foodcourt. Medverkande restauranger har en banner i sin profilbild. Du beställer och betalar i appen.

3. Välj utlämningsställe

Skatearna förbereder sig på att köra Skate Away. Du anger i appen vilken av två upphämtningsställen du vill möta upp dem på. Rampen i Folkets Park eller Svampen bredvid Konsthallen. (obs uppdaterad plats i Folkets Park)

4. Kom och möt upp

Du behöver själv vara på plats och möta upp din mat. Du får en notis i appen när maten lämnar foodcourten och är på väg till upphämtningsstället ”Din beställning är klar”. Det kommer att finnas personer från klassen både vid Rosen och Svampen om du har några frågor.

5. Få din mat och Swisha till eleverna

När du fått din mat. Swisha minst 49 kr till elevernas insamling när ni möts upp. Eleverna kommer att ha en skylt med en QR kod, mottagare är läraren John Dahlquist. Njut av ditt goda käk och din goda gärning

Vill du dela din upplevelse #skateawaymalmo #mittmollan 

Några frågor eller nåt som inte funkar: Vi finns på Instagram @mittmollan och under dessa timmar kan du prata med oss där.

Från och med nu så kommer du enkelt och säkert kunna beställa Take Away från Mitt Möllans foodcourt. Fler restauranger kommer snart att finnas med på appen 🙂