Skogsliv på Claesgatan

Mitt Möllans julmarknad är en institution för många malmöiter. För första gången någonsin växer det i år upp en skog på Claesgatan, välkommen till Möllevångsskogen.

Utanför Mitt Möllans entré kommer Erik Altenstam med crew att sälja sina ekologiska granar, odlade i Hörby. På plats finns det granar för alla typer av hem samt granris samt pynt och dekorationer. 

– Granarna passar särskilt bra i lägenhet, beroende på storleken, samt vacker och tät förgrening, liknande Kalle Ankas julgran berättar Erik. 

Söder om Småland öppnar portarna till skönt häng, dryck och säsongens skönaste sväng. Alla är välkomna att hälsa på i Möllevångsskogen, värma sig vid brasorna och bekanta sig med skogens invånare…

– Vi älskar att marknaden har blivit en del av många malmöbors tradition den här tiden på året, nu hoppas vi skapa en ny. Vi hoppas att både de som bor i området och besökare på marknaden gillar Möllevångsskogen lika mycket som vi gör säger Kajsa Blum, Mitt Möllan. 

Inne på Mitt Möllan hittar du som varje år ett fantastiskt utbud av klappar av några av Malmös bästa designers och hantverkare. Mitt Möllans butiker har specialerbjudanden och rabatter under hela helgen. Mitt Möllans Foodcourt och nyöppnade café Lådan bjuder på godsaker. För mer information om marknaden, se gärna Facebookeventet.