Southern Sweden Design Days på Mitt Möllan

Ska du ställa ut på Southern Sweden Design Days i år men saknar fortfarande en inspirerande plats att ställa ut på? Mitt Möllan har lokaler på en av Malmös mest spännande platser, mitt i hjärtat av Möllevången och Malmös kulturkluster där du bland annat hittar Folkets Park och andra kreativa, roliga och hållbara verksamheter i närheten. .

25–28 maj i år hålls tredje upplagan av Southern Sweden Design Days – ett internationellt designevent i Malmö som pågår under fyra dagar. Southern Sweden Design Days öppnar dörrarna till den kreativa sydsvenska designscenen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen. I huset finns två lokaler Kika på dem nedan, ta en funderare och berätta sen gärna om dina idéer för oss. Nyttjandet av lokalerna är helt gratis.

Lokal 2

Lokalen på 122 kvm har industriell känsla med betonggolv, synliga rör i taket och vitmålade väggar, ett litet pentry och två toaletter. Stora skyltfönster mot butiksgatan som går att använda under utställningen. Låsbar dörr.

Lokal 17

Lokalen på 60 kvm har industriell känsla med betonggolv, synliga rör i taket och vitmålade väggar, dörr till ett litet pentry med toalett, stort skyltfönster med jalusi. Även enkel tillgång till lokalerna från vår lastgång. Stora skyltfönster mot butiksgatan som går att använda under utställningen.

Kontakta Mitt Möllan via info@mittmollan.se och märk ditt gärna ditt mail SSDD. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Se bildspel för att se alla fantastiska designers som ställt ut hos oss i huset de senaste åren @idas.sweden @lilla__elefant @onmateria och @solstice_atelier

Kolla in SouthernSwedenDesignDays/ Lokaler för mer information om våra lokaler och för att se alla andra coola utställningsplatser i stan under eventet. 

Southern Sweden Design Days riktar sig till en designintresserad allmänhet såväl som professionella besökare. Besökare får uppleva och lära sig mer om design på olika locations runt om i Malmö, samtidigt som det ger en möjlighet att upptäcka ny platser och områden i staden. Deltagarna är verksamma inom design, arkitektur och konsthantverk, såsom enskilda utövare, kontor, studios och kollektiv; producenter och företag aktiva inom designområdet; högskolor/universitet, kulturinstitutioner, branschorganisationer och föreningar. Både nationella och internationella aktörer är välkomna att delta.

Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center. Läs mer här