Southern Sweden Design Days

19–22 maj 2022 hålls andra upplagan av Southern Sweden Design Days – ett nytt internationellt designevent i Malmö. Southern Sweden Design Days öppnar dörrarna till den kreativa sydsvenska designscenen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen.

Är du en designer som inte ännu har hittat en plats för ditt event under Southern Sweden Design Days? Kanske är du intresserad av att göra något på Mitt Möllan. Antingen i den lokal som du ser nedan eller så har du någon annan galen idé. Tveka inte att höra av dig.

I bild ovan Kajsa Blum och Carin Daal från Mitt Möllan/ Stena Fastigheter. Kontakta Mitt Möllan via info@mittmollan.se och märk ditt gärna ditt mail SSDD. Vi ser fram emot att höra ifrån dig kring dina idéer!

Southern Sweden Design Days är ett årligt event som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Under fyra dagar skapas en plattform för alla tänkbara discipliner inom design genom seminarier, workshops, utställningar och nätverksevent. 

Mitt Möllan

Mitt Möllan är en alternativ galleria – en levande mötesplats i hjärtat av Möllevången där färgstark mat och alternativa butiker blandas med konst och kreativa kontor.

Lokal 17

– Lokalen har en industriell känsla med betong golv, synliga rör i taket och vitmålade väggar, dörr till ett litet pentry med toalett.

– Lokalen har även ett stort skyltfönster och öppnas och stängs med ett jalusi.

– Enkel tillgång till lokalen från vår lastgång.

– Lokalen är 122 kvm.

– Tillgång till lokalen enligt ök är kostnadsfritt.

Southern Sweden Design Days

Mer info om Southern Sweden Design Days andra locations i Malmö – Se filmen från det digitala infomötet 26/1 nedan.

Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.

Läs mer om Southern Sweden Design Days här