Vårkänslorna spirar på Mitt Möllan

Snart är det dags för årets vårmarknad på Mitt Möllan och redan nu är intresset stort. Alla marknadsplatser är bokade och kölistan är lång, Malmös bästa foodcourt planerar kulinariska specialerbjudanden och butikerna i gallerian är i full gång med sina förberedelser. Den 13-14 maj går årets marknad av stapeln.

– Vi är så glada att intresset har varit så stort. Det är tydligt att det inte bara är vi i huset som känner oss lite vårrusiga berättar Kajsa Blum som arrangerar årets marknad.

I år bjuder vi in till kvartersfest på Claesgatan, här hittar du allt du behöver för att vårsäkra din balkong eller uteplats samtidigt som du kan äta och umgås i vårsolen, bara ett kvarter från Möllevångstorget.

– Vi kommer snart börja presentera årets utställare, både inne på Mitt Möllan och utomhus. Följ oss på Facebook för att ta del av de senaste fortsätter Kajsa Blum.

Årets marknad kommer att bestå av både gamla favoriter och nya spännande bekantskaper. Som vanligt är marknaden en utmärkt möjlighet för dig som är intresserad att uppdatera dig kring vad som är på gång just nu på Malmös design- och hantverksscen.

Vi ses!

Mitt Möllans vårmarknad 2017

13-14 maj
kl. 11:00 – 17:00 båda dagarna

Följ oss på Facebook