En annorlunda jul

Hej kompisar. Skyltfredag fredag 27e i huset. Start på julsäsongen. Ja vilken julsäsong va, svårt för oss att veta hur vi ska prata om den. Här finns det en massa duktiga kreatörer och företagare. Människor som har byggt upp egna verksamheter, som jobbar hållbart, tillsammans för en bättre stad och en bättre värld. Vi vill såklart att ni stödjer dem. Att ni som vi tycker att småföretagare och lokala kreatörer har en viktig plats i Malmö. Vi vill samtidigt att ni är friska, krya och säkra. Så; 

  • Vi har utökat öppettider och har öppet alla söndagar fram till jul 
  • Många aktörer har gjort en massa ansträngningar för att ni ska kunna köpa online, de postar grejer till er (vissa har t.o.m fri frakt), ni kan hämta upp utomhus, boka hela butiken, köp presentkort, utökad take away med rabatt ja en massa insatser, kolla deras kanaler för mer info. 
  • Foodcourten har numera öppet till 21 på fredagar så att ni kan köpa godsaker med er hem (inte alla restauranger har möjlighet att ha öppet, så kolla kanaler först). 
  • Alla butiker och restauranger har rutiner för att ditt besök ska vara säkert och tryggt med kösystem, handsprit och annat. 
  • Kom ihåg att det är luftigt under vardagarna så köp julklappar i tid, är du ute i tid så kan du handla utan stress och utan trängsel. 

Men viktigast av allt, visa hänsyn, håll avstånd och var snälla mot varandra. Tack för ert stöd. Låt oss hjälpas åt denna annorlunda jul <3 

Förtydligande kring öppettider; 

MÅNDAG – TORSDAG : 11-20
Observera att många butiker stänger kl. 18:00.

FREDAG: 11-21
Observera att många butiker stänger kl. 18:00.

LÖRDAG: 11-17

SÖNDAG: 12-16 
Advenstöppet fram till jul för att säkra att det inte blir trängsel.

Hoppas på er förståelse om detta behöver ändras med kort varsel. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.