Lilla Vietnam

Martina Dao driver tillsammans med sin man Jack Lilla Vietnam på Mitt Möllans foodcourt. Det Vietnamesiska köket – känt för sin goda, aromatiska och hälsosamma mat ligger det unga paret nära hjärtat. De sätter sig egen prägel på menyn och har arbetat igenom alla rätter för att hitta den perfekta balansen.

– Vi har en modern twist på vår meny. Många rätter känner du igen men vi har mer av ett modernt streetfoodfokus på vår mat, fylld av färska örter och färska grönsaker berättar Martina Dao.

Urval av nya menyn – Risnudelsallad, Risnudelsoppa, Vietnamesiska Crêpes och sommarrullar

– Det viktigaste är smakerna. Vi har arbetat mycket med baserna som marinaderna och buljongen och vi fortsätter att experimentera fortsätter Jack Dao.

Lilla Vietnams Crêpes har blivit lite av en succé.

– Många har en stående beställning på t.ex. Risnudelsoppa men vi försöker uppmuntra våra gäster att testa nya saker som crêpesen. Det har hänt flera gånger att de kommer tillbaka dagen efter tillsammans med en vän och beställer dem igen, det ser vi som det bästa betyget berättar Martina.

Alla rätter på menyn går att få vegetariska/ veganska och det är mycket enkelt att anpassa menyn till allergier och annat.

Martina och Jack Dao på  Lilla Vietnam 

PDF – Lilla Vietnam Menu 2023

Följ gärna Lilla Vietnam på Instagram @lilla.vietnam

Instagram