Phoenix and Friends

Phoenix and Friends

Efter att ha testat sina vingar inom vårt Pop Up koncept, är  den kreativa duon bakom det hållbara modemärket Phoenix and Friends nu tillbaka i huset. Ingen kan vara gladare än vi, när vi får sällskap av ännu en aktör med fokus på hållbart, schysst och personligt mode!

Här finns älskade plagg som fått en ny chans i händerna på grundarna Oliva Maunsbach och Felix Lillebladh. Det började med kärleken till jeans, som sen blev ett brett utbud av vintage plagg. I butiken finns idag även lagade och omgjorda plagg – för att på så sätt förlänga livstiden.

Olivia, vad kommer ni att sälja?

– Mycket jeans för det brinner vi mest för. Vi lagar och passformsjusterar eftersom vi vill göra det lätt för folk att hitta perfekta secondhandjeans men kommer också sälja andra vintageplagg. Vårt tema är bra kvalité som kommer att hålla länge.

– De som uppskattar vårt utbud mest är kanske de som inte är helt inne i vintage- och secondhandvärlden än. Vår butik känns mer som en butik med nyproducerat eftersom det är lättare att hitta. Vi har ett brett sortiment i alla storlekar och sorterar noggrant.

Missionen är att göra second hand tillgänglig för alla och att det ska bli det naturliga valet när man behöver uppdatera sin garderob.