Helt nytt 2024 – K-REAMARKNAD

Mitt Möllans fortsätter utveckla de omåttligt populära marknaderna och tidig vår är det dags för en helt ny marknad på Claesgatan 8.

Lördagen 2 mars fyller vi återigen huset med fantastiska utställare och bjuder in till en helt ny marknad där du får möjlighet att handla småskaligt, lokalt hantverk från en mängd designers, konstnärer och kreatörer till riktigt bra priser. 

Det här är ingen loppmarknad, utan en kreativ rea där du ges möjlighet att fynda prints, målningar, kläder, smycken, heminredning och mycket mer till fantastiska priser. Vi vågar lova att du går härifrån med något garanterat unikt!

Vill du sälja?
Kul! Gör din intresseanmälan via länken HÄR 

Intresseanmälan är inte bindande. Anmäl dig senast mån 2 februari, vi ger besked 14 februari.

Think big, shop small! Tre anledningar till att handla av lokala skapare:
1. Du får produkter tillverkade med mycket kärlek och av hög kvalitet med personlig service.
2. Du hittar färgglada, roliga och originella produkter som sticker ut ur mängden och ger wow-känsla till din stil och ditt hem.
3. Du gynnar klimatet. Genom att välja lokalt och småskaligt före massproducerat med långa transportsträckor bidrar du till minskad klimat- och resurspåverkan.

Passa på att besöka Mitt Möllans utbud av spännande butiker, alltid kul och ofta med fokus på hållbar shopping. När magen kurrar finns det alltid något smarrigt att äta i foodcourten. 

Följ eventet på Facebook och på Instagram för att se alla underbara utställare som presenteras löpande.
www.instagram.com/mittmollanmarket