Kiddo växer – Stort intresse för hållbart barnmode

Butiken Kiddo som är en renodlad secondhandbutik för barn öppnade i december 2018. Ägaren Carolina Hollander såg ett stort behov av en välsorterad butik med begagnade leksaker och barnkläder i fint skick och har redan växt ur butiken på Mitt Möllan. Carolina bytte helt karriär och satsade på att starta upp verksamheten, något som snabbt visade sig vara ett lyckat drag.

– Det har gått väldigt snabbt. Jag vill gärna vara kvar på Mitt Möllan, många av mina kunder rör sig här men det var ganska snart tydligt att vi behövde nya, större lokaler berättar Carolina.

Kundgruppen var bredare än väntat, förutom småbarnsföräldrar med stort behov av nya storlekar är det många som köper presenter och förstagångsföräldrar bygger upp den första garderoben.

– Det är tydligt att sustainability och hållbar konsumtion är något som ligger många nära om hjärtat och att intresset växer. När kunderna ser både möjligheten att tjäna pengar på fina plagg som deras barn växt ur och att hitta nya favoriter så kommer de tillbaka och tipsar andra, det är väldigt roligt fortsätter ägaren Carolina Hollander.

Lokalen ligger inne på Gallerian Mitt Möllan på Claesgatan 8 i Malmö bredvid den populära foodcourten. Butiken fokuserar på barn i åldrarna 0-6 och säljer på kommission.

Den nya lokalen invigs med höstpremiär onsdag 18 september kl. 11-18 med fika för stora och små och höstnyheter i butiken!
Öppettider efter öppnande av nya butiken: ons 11-16, tors 11-18, fre och lör 11-16.

Mer info:
http://www.kiddo-malmo.se/
https://www.facebook.com/kiddomalmo/

Kiddo

Kontakt Carolina Hollander

Foton: Martin Monikander